Filmek egyszerűen: itt a Movietrap alkalmazás

Egy erdélyi cég (Aprilred), egy olyan Android alkalmazást készített, amely segítségével egyszerűen és könnyedén menedzselhetjük a filmes listánkat. Más hasonló alkalmazásokkal ellentétben a Movietrap erős pontjait többek között a gyorsaság és egyszerűség képezi, így az emberek több időt tölthetnek filmnézéssel, és kevesebbet a listájuk rendezgetésével.

Movietrap

Az alkalmazásban lehetőség nyílik filmek keresésére, listánkhoz való hozzáadásra, valamint azon filmek megjelölésére, amelyeket már láttunk. Néhány érintéssel pedig barátainknak, ismerőseinknek is ajánlhatunk filmeket, szöveges üzenetben vagy különböző közösségi felületeken. A Movietrap tartalmaz egy backup/restore funkciót is, amely által lementhetjük listánkat a felhőben, valamint igény szerint visszaállíthatjuk, hogyha készüléket cserélünk.

„Olyan személyeknek fejlesztjük a Movietrap-et, akik egy egyszerű alkalmazást szeretnének a filmes listájuk rendezésére, mindenféle bonyolult funkció és fölösleges tartalom nélkül. Itt, az irodában mindenki nagyon szereti a filmeket, és mobil alkalmazások sem idegenek számunkra, azonban mindeddig nem találtunk egyet sem, amely nem lett volna túl bonyolult vagy túl egyszerű erre a célra. Így született meg a Movietrap ötlete” – mondta Olasz Tamás, az Aprilred társalapítója és kreatív igazgatója.

Az alkalmazás az alábbi címen letölthető.