Garantáltan eredeti Samsung microsd kártyák Kínából remek áron

Garantáltan eredeti Samsung microsd kártyák Kínából remek áron

A magyarországi memória árak még mindig az egekben vannak, hála a magas áfának, és az üres adathordozókra kivetett adóknak. Aki irtózik az itthoni káosztól, annak kifejezetten tudjuk ajánlani a távol keleti rendelést. Sokan még mindig passzív hozzáállást mutatnak a manapság biztonságos kínai webshopokra is, de ez az elmélet már évek óta cáfolható.

A Gearbest továbbra is az egyik legjobb és legbiztonságosabb kínai oldal, ahonnan szinte bármit megrendelhetünk alacsony áron, továbbá a márkás termékek valóban azok, nincs hamis példány a készleten és soha nem is lesz.

Ezek alapján tudjuk ajánlani a most akciós Samsung 32GB és 64GB microsd Evo Plus memória kártyákat, melyek a hazai árnál feléért megvásárolhatók ingyenes házhozszállítással. Ezek a piros színű Samsung kártyák a Plus fantázianevet viselik, mely nagy sebességet és teljes körű kompatibilitást ad a mai tech eszközöknek. Alkalmas 4K videók rögzítésére és visszajátszására, valamint írási és olvasási mechanizmusuk sokezer ciklust bír, így sok-sok éven át maradhat hű társunk.

Most a 64GB-os a legkedvezőbb, itt rendelhető

Az összes rendelhető Samsung kártya megtekinthető itt