Help

1. Nem látod a letöltéseket? - Az oldalon található letöltésekhez regisztrálni kell. Ezen a linken elvégezhető:

Regisztráció

2. Az oldalon illegális és sértő tartalmak megosztása szigorúan tilos. Amennyiben ilyen linkek közzététele látható a hozzászólásokban és fórumbejegyzésekben, azokat figyelmeztetés nélkül töröljük.

3. Mi az S40 és S60?

Az S40 (Series 40) és S60 (Series 60) a Nokia telefonjainak szoftvereit jelöli. Az S40 rendszer a cég olcsóbb, illetve középkategóriás telefonjaiban található meg, és csak JAVA programokat tud futtatni, míg az S60 (más néven Symbian) egy operációs rendszer multitasking funkcióval (több program futhat egyszerre) és bonyolultabb, nagyobb programok futtatására alkalmas rendszer. Ilyen programok pl.: a *.sis és *.sisx kiterjesztésű fájlok, amiket a telefon felismer és tud telepíteni.

Ehhez kapcsolódva az S40-es Nokiák *.nth témákat, míg az S60-as telefonok csak *.sis végződésű skineket tudnak felismerni és használni.

S60-as rendszer nem csak Nokiákon, hanem Samsungokon is megtalálhatóak, így ha S60-as Samsungod van, arra 90%-ban ugyanúgy jók a Nokia S60-as programok, témák is.

4. Ha valamelyik Symbian program nem indul
Ha telepítesz egy S60-as programot, és telepítés után el akarod indítani, de a programnak esze ágában sincs hogy elinduljon és a rendszer nem ad vissza semmiféle hibaüzenetet, akkor egy dolog hiányzik:

Ez egy modern programozási nyelv, sok programot ezen a nyelven írnak meg, mert könnyű és röviden kifejezhető. Ilyenkor le kell töltened a telefonodhoz egy kis programot, ami már tudja futtatni a kívánt szoftvert. Ezután már indítható az alkalmazás.

5. Szignózás

Ha egy program telepítésekor Tanusítványhibát, vagy lejárt tanusítvány illetve frissítési hibát észlelsz, kérlek fáradj át a Szignózás oldalra, ahol az ilyen problémát részletesen le vannak írva. Ugyanis ilyenkor szignózni kell a programokat, vagy a szignózás hacket kell elvégezni.

Leírások itt

Szeretnél még többet tudni? Írj levelet az info@upfone.hu címre!