Olcsó robotporszívó és márkás pendrive Kínából

Olcsó robotporszívó és márkás pendrive Kínából

Nyakunkon a forró nyár, mindjárt vége a sulinak. Ennek alkalmából nagyszabású akciót hirdetett a legnagyobb kínai webshop. A Gearbest eddig legnagyobb számban elkelt termékei most még kedvezőbb áron vásárolhatók meg: azaz aki régóta vágyott márkás pendrive-ra vagy éppen egy jó robotporszívóra, az mielőbb csapjon le rájuk.

1. ILIFE V7 robotporszívó - 89.99 dollár

Az ILIFE egyik legkedveltebb porszívója. Magas szívóereje, kompakt kialakítása és rengeteg beépített érzékelője gyors és alapos takarítást eredményez a lakásban. Az akkumulátora egy nagy méretű lakásban is elegendő, maximum 150 négyzetméreig. A porszíváson kívül még felmosó funkcióval rendelkezik, azaz a beépített víztartályt megtöltve gyönyörűen feltörli maga után a padlót.

Nézd meg tesztünket a hasonló A4S robotporszívóról is, segíthet a döntésben. A porszívó most remek áron rendelhető, hozzá pedig ingyenes vámmentes gyors szállítást kínál a Gearbest.

ILIFE V7 robotporszívó

2. i12 TWS Bluetooth vezeték nélküli Earpods fülhallgató - 17.99 dollár

Külsőleg egy igencsak koppintott, ám minőségben és árban nagyon odaverős fülesről van szó. A design szinte megegyezik az Apple termékével, viszont amit ezért a pár ezer forintért kapsz, az valami elképesztő. Főleg, hogy vízálló.

i12 TWS earpods fülhallgató

3. Kingston DT50 USB 3.1 pendrive - 5.99 dollár

A legendás márka legújabb modellje. Kicsi mérete és kellően nagy 32GB-os adatterülete biztos hely az adatainknak. Teljesen eredeti termék, mi is vásároltunk már, ennyi pénzért szinte ajándék az itthoni árakhoz képest.

Kingston DT50 USB 3.1 pendrive

Jó vásárlást, kérdés esetén keressetek minket elérhetőségeinken vagy a Facebookon!