Hihetetlen, de igaz: képeken az öt kamerás Nokia 9

Hihetetlen, de igaz: képeken az öt kamerás Nokia 9

1 éve még tátottuk a szánkat a Huawei P20 Pro kamera mennyiségén, és hogy tulajdonképpen minek is kellhet ennyi modul egy telefonba? Azonban most sorra kapjuk a pofonokat, hiszen a három kamera már a középkategóriában sem kiváltság, sőt a dual megoldás hamarosan ciki lesz a telefon "fanok" körében.

Aztán lehet hogy ők se gondoltak arra, mert ezt még bőven lehet fokozni: ugyanis a Nokia műhelyéből elég nagy felbontásban kiszivárgott jópár fotó és videó az érkező 9-es csúcsmobilról, ami a felvételek alapján nem kevesebb mint 5 hátlapi kamerát kaphat. Ezek mellett pedig még egy dual tónusú vaku és egy proximity érzékelő is megtalálható lesz: mindösszesen így 7 üveglencse fog villogni a készülék hátlapján. Az előlapi kameráról pedig már ne is beszéljünk...

A tehát hamarosan bemutatásra kerülő Nokia 9 izgalmas újítása újabb lázba hozza majd a mobil fotósokat, ami egyáltalán igaz? Hiszen a hírek szerint a videózásban is jelentős változások történnek a számos kamermodul miatt.

A Nokia 9 egy vérbeli csúcstelefon lesz

...az Android 9-est futtató mobil Snapdragon 845-ös chipsetet kap 6-8GB belső memóriával, valamint hozzácsapnak egy 128GB-os tárolót is, hiszen a nagy mennyiségű kamera jelentős fájlméretet fog majd produkálni.

Forrás (sok képpel és videóval)