Hivatalos: Sony Xperia Z1 21 megapixeles kamerával és külső objektívvel

Hivatalos: Sony Xperia Z1 21 megapixeles kamerával és külső objektívvel

A Sony pár perccel megelőzte a Samsungot, hiszen az ő csúcsmodelljük bemutatásával indult az IFA 2013 kiállítás nulladik napja. Az Xperia Z1 a Z továbbfejlesztett változata, mely immáron 20.7 megapixeles kamerát vonultat fel bámulatosan gyönyörű képminőséggel és videós képességekkel.

Sony Z1

A Sony legújabb csúcsmodellje nem fukarkodik a számokkal: lelkét egy 2.2 Ghz-es négy magos Qualcomm Snapdragon 800 processzor adja, memóriája 2GB (RAM), beépített táregysége akár 64GB is lehet. Az 5 incses TRILUMINOS Full HD képernyő a lehető legélethűbben adja vissza a 21 megapixeles kamera képét, mely két másodperc alatt pontosan 61 fényképet tud készíteni. A szuper kamera még nem elég, hiszen a készülékhez kapható lesz két külső objektív is (G Lens), mely a tükörreflexes fényképezők élményét hozza el a telefonra (külön megvásárolható, nem tartozék, és beépített kamerát is tartalmaz). Akkumulátora 3.000 mAh, méretei: 144.4 x 73.9 x 8.5 mm.

Sony Z1

A mobil borítása a megszokott prémium minőséget hozza: a telefon burkolata teljesen vízálló, IPX5 és IPX8 tanúsítványokkal rendelkezik. Lila, fehér és fekete árnyalatokban lesz elérhető szeptember végén.