Hogyan töltsünk le zenét ingyen a Deezer zeneportálról?

Zene letöltés Deezer

A Deezert nem kell bemutatni senkinek, hiszen nagyjából mindenki ismeri a népszerű online zeneadatbázist. A Deezer lényege egyszerű: hallgass zenét internet hozzáféréssel, letöltés nélkül. A Deezer folyamatos adatkapcsolatot igényel, tehát ha van netünk, akkor egyszerűen csak ki kell választani a kedvenc zeneszámainkat, és máris szól a muzsika. Eddig...

Egy magyar csapat viszont megoldotta azt, amire mindenki várt: zeneletöltést a Deezer portálról. Mivel az oldal csak online engedélyez zenét hallgatni, letölteni ezeket a számokat nem lehetséges, így valószínű a kedves olvasók fejében is megfordult már a letöltés lehetősége, hogy sokkal egyszerűbb lenne az offline zenehallgatás MP3 formájában.

Ezennel bemutatjuk az új magyar találmányt, mellyel bármely zeneszám (albumok is) ingyenesen letölthető számítógépre, telefonra vagy akár táblagépre is.

Deezer downloader

Mi szükséges hozzá?

Okostelefon, táblagép vagy számítógép és egy böngésző (lehetőleg a legújabb verzió)

Hogyan tudom letölteni a zenéket?

Lépj fel erre az oldalra, majd a középső nagy sávba illeszd be a Deezer zeneszám linkjét (amit a Dezzer oldalon a zene elindítása után látsz a böngésző címsorában, vagy ha rákattintasz a megosztás gombra). A linknek így kell kinéznie, például: http://www.deezer.com/track/85864025. A beillesztés után kattints a Download gombra, majd várd meg míg elindul a letöltés. És készen is vagy.

Két videotutorial a használathoz:

FIGYELMEZTETÉS: Az itt leírtakat mindenki csak a saját felelősségére használja, ez a fajta zeneletöltés bűncselekménynek minősül, kivéve persze ha rendelkezel a szám valamilyen eredeti formátumával, mondjuk CD, DVD, kazetta, bakelit, vagy akármi.