Holnap este Google bemutató, jöhet a Nexus 5 és Android Kitkat

Holnap este Google bemutató, jöhet a Nexus 5 és Android Kitkat

Google event 2013 október 29.

Holnap, azaz október 29-én este 17:30 órakor élő közvetítésben láthatjuk majd a Google újdonságait, köztük (remélhetőleg) az új Nexus 5-öt és Android 4.4 Kitkat frissítést. Nemrég adta ki a keresőcég azt a meghívót, mely egy reggeli kávé melletti beszélgetésre invitál a fényképen látható +1 jelzéssel. Reméljük hogy nem csak a Google+ közösségi platform újdonságai lesznek terítéken, hanem az Android paletta is nagy szeletet kap majd.

Várjuk a holnapot (A Morning with Google+), melynek élő közvetítését nálunk is megnézheted.

Ui.: tavaly is október 29-én mutatták be a Nexus 4-et, így lehet hogy holnap jön az utód.

Nexus hírek

1. egy holland webáruház már kirakta (aztán le is vette) a Nexus 5 árát, mely igencsak kedvező EU-s ár. A 459 eurós összeg a 16GB-os független verzióra vonatkozik, mely nagyjából 140 ezer forintra saccolható, mire hivatalosan hozzánk érkezik. Ez 80 ezer forinttal kedvezőbb, mint a jelenlegi Apple Store-os iPhone 5S értéke. Az biztos, hogy Amerikában 350 dollár lesz a készülék.

2. közben a Google+ -ra feltöltöttek két fotót, mely már a Nexus 5-tel készült.

3. A készülékből lesz fekete és fehér változat is. Magyarországon is kapható lesz, de nagy valószínűséggel csak a Telenor üzleteiben. A Google Play-en lesz független verzió, azonban ez hazánkban sajnos még nem elérhető.

4. Amerikában a Nexus 5 a legutóbbi információk alapján novemberi 1-jétől megvásárolható lesz a Google Play-en.

Élő közvetítés: