Huawei alkotások az MWC-n: Ascend G6 és Talkband B1

Huawei Ascend G6 és Talkband B1

A Huawei sem ült a babérjain az idei MWC-n: sok újdonságot, köztük táblagépeket, okostelefont és okoskarperecet is bemutatott, melyek kedvező árukkal küzdenek majd a vásárlók pénzéért.

Huawei Ascend G6

Huawei Ascend G6

Nem kapunk extra nagy innovációt vagy hipersebességet ezzel a kis készülékkel, viszont abban biztosak lehetünk, hogy ha a Huawei készülékét válasszuk, sokkal több pénz marad majd a zsebünkben, mintha más gyártó hasonló termékét választanánk. A Huawei üzletpolitikája eddig is bevált, magasabb kategóriás készülékei is szépen teljesítenek, így várható lesz hogy a G6 is szép eredeményt hoz majd a konyhára. A 4.5 incses képernyővel szerelt okostelefon négy magos 1.2 GHz-es Snapdragon 400 processzort és 8GB belső tárat kap Android 4.3-al a fedélzetén, sőt még LTE chip is helyet kapott benne. 8 megapixeles hátlapi kamera (előlapi 5MP) és 2000 mAh-ás akkumulátor erősíti az amúgy se gyenge okostelefont.

Ár 3G kapcsolattal: 200 euró
Ár LTE kapcsolattal: 250 euró

Huawei TalkBand B1

Ez a kis 99 eurós karperec nagyjából a tegnap bemutatott Samsung Gear Fit-re hasonlít. Habár nem kapott hajlított képernyőt, de azért megtalálható benne egy 1,4 hüvelykes OLED panel, plusz még vízálló is, és lehet vele telefonálni, azaz headsetként is használni. NFC-n és Bluetooth 4.1-es kapcsolaton keresztül tud kommunikálni - egyelőre csak - Huawei telefonokkal és tábalgépekkel

Talkband B1