Huawei és Honor termékek a Gearbest kínálatában

Huawei és Honor termékek a Gearbest kínálatában

A kínai webáruházak eddig nem nagyon szerették világszinten értékesíteni a nagyobb gyártók termékeit, de az idő múlásával úgy látszik szépen rákényszerültek erre. Ugyanis a külföldi vásárlók most már nem csak az olcsó mobilokra utaznak, hanem a drágább készülékekre is hajlandóak áldozni "így látatlanban". Ha pedig jóval olcsóbb a készülék mint itthon, akkor miért ne vágnánk bele a rendelésbe?

A Gearbest egy rendkívűl innovatív és megbízható áruház a kínai piacon. Több ezer termékük közül mindenki tud olyat választani, mely tetszik és olcsóbb mint hazánkban. A napokban indult el a Huawei - Honor részlegük, ahonnan már jópár okostelefon, tartozék és multimédiás eszköz rendelhető.

Árban jelentősen kedvezőbben kijövünk mintha itthon vennénk őket, viszont nem árt gondolni a távoli garanciára, mely itthon ugyanis nem érvényesíthető. A termékeket nem kötelező EU raktárból rendelni, hiszen a Gearbest által elsőként bevezetett EU Express még a kínai raktáras rendelést is pár dollár fejében ingyen áthozza a vámon.

A teljes Huawei - Honor részleg itt található.