iGO My way 2009: megjelent iPhone-ra is!

Kemény húzás a fejlesztőktől..... mondja egy Symbian tulaj. A többség hoppon marad, a "kisebbség" meg örül. Ez jellemzi azt az érzést, amit a hír hallata okoz.

Hosszas várakozás után megjelent iPhone-ra is a magyar fejlesztésű iGO.

"A Nav N Go korábban már csepegtetett némi információt az iGO My way alkalmazásról, melyet ugyan a Sygic és a Navigon szoftvere megelőzött, de aki idáig várt a vásárlással, az helyesen döntött.

Fontos tudni, hogy az alkalmazás nem egy nulláról megírt új szoftver, hanem az általunk korábban már tesztelt iGO Amigo iPhone-ra portolt változata. Az Amigo abban a szellemben született meg, hogy egy egyszerűbb, az átlagemberek számára könnyebben használható és átláthatóbb kezelőfelületű navigációs szoftver legyen. Mivel az iPhone is ezt az elképzelést követi, így a felhasználóknak nem lesz gondjuk a kezeléssel." - írja a Mobilport.hu portál.

Egy a gond. Aki iPhone készülékkel rendelkezik nagyon örüljön, és használja kedvére e remek navit. Viszont a Symbianos többség sajnos még mindig ámuló tekintetekkel várakozik, hátha egyszer majd a Nokiák is futtathatják e remek szoftvert.