Ilyen lesz a HTC A9, az iPhone 6S tökéletes másolata

Ilyen lesz a HTC A9, az iPhone 6S tökéletes másolata

Az október 20-án bejelentésre kerülő HTC A9 "Aero" okostelefon prototípusa rendkívüli egyezést mutat az Apple legújabb készülékével, az iPhone 6S-el. A kísértetiesen hasonlító vonások leginkább a készülék hátoldalán mutatkoznak meg, ami már több mint egy éve az Apple designerek tulajdona. Az még tűrhető, hogy a nagyobb gyártók egymástól vesznek ötleteket, és a jelenleg is tartó iPhone-láz is jelentős pecsétet nyom az újonnan érkező készülékekre, de hogy egy designban neves taiwani gyártó ennyire átvegye a cupertinoi készülék "forradalminak hitt" megoldását, az már több mint bosszantó. És teszi ezt egy olyan cég, aki elsőként alkotta meg a HTC One készülékkel a prémium fémházat a hátlapra ízlésesen integrált antennával, mely a ma kapható telefonok közül még mindig a legszebb.

Sokan mondják hogy a HTC One megoldását az Apple tette át az iPhone 6-ba, és válaszként most a HTC is ezt teszi az A9-be, de azért ne essünk túlzásba, hiszen az iPhone 6 vagy 6S hátlapja a mai napig nem jön be az emberek nagy százalékának.

A HTC A9 egyébként a One szériánál kisebb tudású készülék lesz, és a fiatal korosztálynak szánják a magas minőség melletti alacsony árral.

Paraméterek (még nem végleges): 5 inch Full HD képernyő, Snapdragon 617 processzor, 2GB RAM, 16GB tárhely, és 2150mAh akkumulátor.