Ingyen facebook minden T-mobile előfizetőnek!

A T-Mobile előfizetői díjmentesen használhatják mobiltelefonról a Facebook oldalát, letöltési és adatforgalmi díjtól mentesen.

"Azzal, hogy a T-Mobile magyarországi hálózatán a 0.facebook.com címen ingyenessé vált a népszerű közösségi szájt, a szolgáltató lehetővé teszi előfizetőinek, hogy a Facebook segítségével kapcsolatot tarthassanak barátaikkal és családtagjaikkal, az Opera mini böngésző kivételével mobilwebes böngészőn keresztül, és az oldal megtekintéséhez kapcsolódó adatforgalmi díjat a T-Mobile elengedi.

A Facebook 0.facebook.com oldalát a mobiltelefonos letöltési sebességre optimalizálták – az oldal az m.facebook.com egy újabb, és gyorsabb változata, amit a Facebook mobilfelhasználására fejlesztettek ki. Az oldalon nincsenek grafikák vagy fotók, a 0.facebook.com oldalaival elérhető legjobb teljesítmény érdekében.

Így pl. a Facebookra feltöltött fotókat egyetlen kattintással lehet elérni a 0.facebook.com-ról. A fotó megtekintéséhez pusztán csak a fotóra utaló linkre kell kattintani, ilyenkor azonban a felhasználó elhagyja a 0.facebook.com oldalt, ebben az esetben az ügyfél díjcsomagja szerinti adatforgalmi díjak lépnek életbe. A 0.facebook.com oldal eléréshez aktív adat-díjcsomagra van szükség."

Hogyan működik?

1. Kapcsolj be egy tetszőleges internetcsomagot. Ez lehet a legegyszerűbb NETSTART is. Küldj egy "+ NETSTART" kombinációt SMS-ben idézőjelek nélkül a 1430-as számra. Visszajelez, ha OK.

2. Állítsd be a hozzáférési pontot. Legtöbb telefonban már benne van a beállítás, ezt T-Mobile NET-ként fogod megtalálni a telefonban. Csak ezzel csatlakozz, mert a WAP beállítással pénzt vesz le a kártyáról. A web'n'walk hozzáférési pont is kiváló a csatlakozáshoz.

Egyedi beállítás: APN: internet, név és jelszó üresen marad. Mást nem kell hozzá állítani.

3. Nyisd meg a gyári böngészőt és írd be www nélkül a 0.facebook.com címet, ahogy a képen is látszik.

4. Használd ingyen. Ha fizetni kell, azt jelezni fogja az oldal a fenti fekete csíkon!

Kipróbálva, ingyenes és működik, kártyásan is!