Játékbemutató: Tap the Frog

Mint tudjuk, a legnagyobb alkalmazás- és játék kínálat még mindig az Apple kezében van, és sorra jelennek meg a prémium appok iPhone-ra és iPad-re egyaránt. Most egy olyan játékot fogok bemutatni, mely kipróbáláskor egyértelműen elnyerte tetszésemet, és azt kell mondanom hogy minden korosztályt oda fog szegezni a karosszékbe, annyira ötletes és aranyos.

A Tap the Frog játék lényege a következő:

Van egy békánk (egyes esetekben több is), mellyel a lehető legrövidebb idő alatt kell elvégeznünk több különböző feladatot. Természetesen minél hamarabb jutunk el a pálya végére, annál több pont és badget üti a markunkat. A többi játékhoz képest itt csak és kizárólag az idő számít, így most letesztelhetjük hogy mire képesek az ujjaink.

A játék 40 pályát tartalmaz (lesz még frissítés), mindegyik különböző feladatot állít a játékos elé, ezzel is sokszínűvé téve az alkalmazást.

Pl.: 35 darab békát kell kilőni pontosan 5 másodperc alatt, vagy van olyan szint ahol a koszos kétéltűt kell a legrövidebb idő alatt megfürdetni.

A játék ingyenes (teljes verzió), és iPad valamint iPhone készülékekre is elérhető. Androidra (még) nem. A játék garantált szórakozást nyújt, így csak akkor indítsd el, amikor van legalább fél óra szabadidőd. Mellesleg a játék zenéje is fülbemászó, így az elkövetkező 1 napban nem fogod kiverni a fejedből a dallamát.

Letöltés