Két új Xiaomi Fimi drón érkezett igazán kedvező áron

Két új Xiaomi Fimi drón érkezett igazán kedvező áron

Ugye mindenki ismeri a Xiaomi eddigi egyetlen drónját, a Mi Drone-t? A mai napig nagy népszerűségnek örvend, ám elérkezett az idő a frissítésre, hiszen a piac folyamatosan fejlődik, és ebből a neves kínai gyártó sem szeretne kimaradni. A 2019-es évre máris két drón érkezett remek árakon, a DJI drónok töredékéért, de ugyanazon szolgáltatásokkal.

Fimi (Xiaomi) X8 SE - a csúcskategória

Az X8 a gyártó erősebbik és magasabb árú drónja (Fimi gyártja a Xiaominak). 4K 30fps 100Mbps videórögzítéssel simán veri a drágább DJI drónokat. A 3 tengelyes stabilizátor segítségével a kép a teljes felvétel során stabil marad. A hatótáv 5km-re növekedett, a repülési idő pedig 33 percre nőtt a megnövelt akkunak köszönhetően (4500mAh). A drón szoftvere képes előre programozott irányba mozogni, illetve a manapság népszerű mozgó tárgy követést is megkapta. A drónhoz a megszokott módon külön okostelefonos távirányító és letölthető app is tartozik.

Beépített kamerája a Sony népszerű IMX378 szenzorra épül, így garantáltan részletgazdag és színekkel telt felvételeket készíthetünk a magasból. F-log és DNG RAW támogatást is élvez, így fotósoknak is ideális választás lehet.

Ára: 139.900 Ft
Ezen a linken megrendelhető

Fimi Xiaomi X8 drón

Fimi (Xiaomi) A3 - belépő szint, a nagyok felett

Remek kamerával felvértezett drón, az egyik legjobb a kategóriában. Beépített EIS stabilizátor, 1080p videó és 8MP fotó felbontás, széles látószög torzítás nélkül. A drón egy dedikált DIY portot is kapott, melyre külső motor, LED fényszalag vagy füstszóró mechanizmus is csatlakoztatható. A beépített akkumulátora 25 percnyi repülést bír, kezelése pedig nem igényel okostelefont: a drón távirányítójába ezt már előre legyártották. Tehát kapunk egy nagy képernyős kontrollert, beépített Wi-Fi kapcsolattal, microSD foglalattal és dedikált DVR processzorral. A drón maximum 500 méteres magasságba tud felemelkedni, 18km/h-ás sebességre képes, valamint 1km-es távolságba tudjuk útjára engedni. A visszatérés sem gond, a beépített GPS mindig pontos utat ad a madárkának.

Ára: 83.900 Ft
Ezen a linken megrendelhető

Fimi Xiaomi A3 drón