Korlátlan mobilinternet a T-Mobile-nál!

Telefonon kedvezőbb feltételekkel, számítógépen pedig gyakorlatilag korlátlanul netezhetünk mától a T-Mobile új díjcsomagjaival.

A havidíjas előfizetőknek szóló friss ajánlat szerint a kifejezetten mobiltelefonos böngészéshez ajánlott Net 100 és Net 500 MB-os csomagokkal a korábbiakhoz képest jelentősen megnövekedett adatmennyiséggel kényelmesen, rendszeresen, sőt a nagyobb csomaggal intenzívebben lehet netezni és e-mailezni. A Net 100 MB havi díja 990, míg a Net 500 MB-é 1990 forint, túlforgalmazás esetén a díj 2, illetve 1 forint 10 kilobyte-onként.

Az új, kifejezetten számítógépes internetezéshez ajánlott RelaxNet mobilinternet-család díjcsomagjai a legkülönbözőbb igényeket is kielégítik, és legfontosabb előnyük, hogy a csomagok havi díjában foglalt adatmennyiség felhasználását követően nincs túlforgalmazási díj.

Az új RelaxNet M 3990 forintos havi díjért 3 GB-os, a RelaxNet L 6200 forintnyi havi díjért 7 GB-nyi, a RelaxNet XL pedig havi 9200 forintért 14 GB-nyi adatforgalmat kínál a sávszélesség korlátozása nélkül. Az Aranytárskártyás RelaxNet S havi 1990 forintért 1 GB-os, az Aranytárskártyás RelaxNet XL 6200 forintnyi havi díj ellenében 14 GB-nyi adatforgalmat biztosít.
T-info

A T-Mobile jelenleg a lakosság 69 százalékának lakóhelyén biztosít gyors mobilinternetet. A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a cég vállal a szélessávú (3G/HSDPA/HSUPA) internetszolgáltatásra garantált le és feltöltési sebességként 2 Mbps és 800 kbps értékeket vonatkozó általános szerződési feltételeiben.

A RelaxNet díjcsomagokban az adatforgalom túllépése esetén a T-Mobile nem számláz többet, hanem 128 kbps le- és feltöltési sebességgel a havi számlázási ciklus lezárultáig tovább biztosítja az internet-hozzáférést. Ezután újra teljes sebességgel megy a net.

A RelaxNet promóciós mobilinternetes díjcsomagok 2009. július 1-jétől 2009. szeptember 30-ig, illetve hűségnyilatkozat vállalása esetén a hűségnyilatkozat időtartama alatt vehetők igénybe.

Forrás: Mobilport.hu