LG Optimus L3 - Határtalan stílus, kompakt formában

Budapest, 2012. március 9. – A 2012-es Mobil Világkongresszuson (MWC) bemutatott LG Optimus L3 március elején debütál az európai piacokon.

Az LG Optimus L3 a stílus és technológia praktikus vegyítésével nyújt igazán eredeti élményt. A készüléken fellelhető L-Style stílusjegyek — mint a fémszegélyű, négyszögletes forma és a harmonikus kontrasztok a formatervezésben — együttesen nyomatékosítják az LG hosszú időre visszanyúló, kiemelkedő szerepét a stílus terén.

A 3,2 hüvelykes kijelzővel ellátott LG Optimus L3 a kapcsolattartás minden formáját biztosítja, akár útközben is. 1500 mAh-es akkumulátora megfelelő beszélgetési időt és folyamatos közösségi portál elérést tesz lehetővé.

„Sokféle okostelefont kínálunk, mert úgy gondoljuk, hogy vannak olyan funkciók, amire nem mindenkinek van szüksége.” – nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „Az LG Optimus L3 az okostelefonok minden lényeges tulajdonságával bír, olyan nagyszerű külsővel kombinálva, amelyet eddig még nem láttunk ebben a kategóriában.”

Legfontosabb termékjellemzők:

o Chipset: 800 MHz processzor
o Memória: 1 GB (tárolásra), 150 MB (alkalmazásoknak), 384 MB (RAM)
o Kijelző: 3,2”-os QVGA
o Kamera: 3.0 MP
o Operációs rendszer: Android 2.3 Gingerbread
o Akkumulátor: 1500 mAh
o Méret: 102,6 x 61,6 x 11,7 (mm)

Az első L-Style okostelefon várhatóan március elejétől lesz elérhető Európában.