Megújultunk, íme az új Upfone.hu!

Elérkezett az a pillanat, amikor egy weboldal eléri azt a titokzatos számot, melyet más blog vagy site még álmodni se mer: megvan a 10, az a gyönyörűszép tizes, melynek eme megújulás is köszönhető. Aki még nem kapizsgálja, annak elmondom: az upfone belépett a 10. életévébe, mely egy nagyon ütős szám egy még mindig működő weboldalnak, főleg itt hazánkban. E szép kerek számnak köszönhetően megújultunk és reméljük hogy minimum még ennyi ideig szárnyalhatunk a web hullámain.

upfone 10 éves

A megújulást sok dolog késztette: az oldal motorjához megjelent egy nagyobb frissítés, mely a régi design-t már nem támogatja, továbbá annyi kényelmi funkciót tartalmaz hogy vétek lett volna kihagyni a frissítést. Mivel a design is több éves volt és nem éppen a mai trendeknek és SEO-nak megfelelő, ezért terveztem "gyorsan" egy letisztultabb, mindenféle sallangtól-, iframe-től- és kerettől mentes arulatot. Ha már lúd, akkor legyen kövér: a régi logó ugyan még most is tetszik, de szerettem volna ennek a cseréjét abból a szempontból, hogy legyen egyszerű- de nagyszerű és persze könnyen nyomtatható és publikálható. Ezért sikerült az "u" és "p" betű összeolvasztásából egy modernebb "címert" készíteni.

logo

Mivel olvasói szempontból nem csak a design- hanem a tartalom is fontos, ezért ezentúl több cikkel jelentkezünk, továbbá az idei évben több új rovatot is indítunk, mely garantáltan hasznos lesz minden kezdő és haladó mobilos számára. Lesznek blogbejegyzések is, továbbá Kedves Olvasóinktól is szívesen várunk bármilyen - az oldal témájával kapcsolatos - bejegyzést.

De ez még mindig nem elég: régóta szerettem volna egy webáruházat, melyben saját és mások termékeit is értékesíthetem. Mióta az oldal vállalkozásban megy, ennek nem is volt akadálya. Sikerült egy nagy tartozékgyártó céggel (Mili) is kialakítani egy partneri kapcsolatot, melynek köszönhetően mi is értékesíthetjük a teljes Mili tartozék palettát. Mindekinek ajánlom hogy rendszeresen tekintsen be az upstore-ba, hiszen lesznek akciók, nyereményjátékok és persze hamarosan saját termékekkel is jelentkezünk. A Mili iPhone és smartphone tartozékokon kívül okostelefonokat, laptopokat és táblagépeket is forgalmazunk, kártyafüggetlen gyártói garanciás formában. Bővebb információkért olvasd el tájékoztatónkat. Az áruházat folyamatosan bővítjük, így hamarosan még több termék kerül bele, de természetesen most is lehet rendelni minden akadály nélkül. Okostelefonokból szinte minden forgalomban levő készüléket be tudunk szerezni, így ha szükséged lenne egyre de még nem látod a shopban, bátran keress minket. Annyit szeretnék gyorsan megjegyezni, hogy a webáruház két részre oszlik: egyik a Mili tartozékshop, másik pedig az okostelefon, laptop, tablet szekció. Mindegyiknek más szállítási és számlázási díjszabása van. A rendelésnél több szállítási és fizetési mód került felvitelre, ezt is a tájékoztatóban olvashatjátok.