Melyek a legjobb játékok Android rendszerre?

Aki most ismerkedik az Androiddal és szeretne jó játékokat a frissen kibontott telefonjára, annak nyerő lehet a következő bemutató.

A mobil játékok nagyon sokat fejlődtek mióta a két legnagyobb mobil rendszer létezik, tehát hála az iOS-nek és az Androidnak, sok okostelefon tulajdonos örülhet a jobbnál jobb játékoknak.

A következő pár sorban a jelenleg legtöbbet értékelt és leglátványosabb, valamint a legszórakoztatóbb játékok kerülnek porondra Android operációs rendszerre.

Letöltéseket most nem
linkelek, mivel a felsorolt játékok mindegyike megtalálható és letölthető az Android Marketből.

1. Mega Jump

Pont szenteste frissült e játék így máris húzhattam le a HTC-mre a legújabb verziót. A game lényege egyszerű: egy kiválsztott kis "lénnyel" egyre feljebb kell jutni az erdő rengetegében. A feljebb jutás viszont csak akkor valósulhat meg, ha a levegőben látható pénzérméket és egyéb segédeszközöket menet közben begyűjtjük, ezáltal még magasabbra jutva. Ha nem sikerül megszerezni a pénzérméket, úgy sajnos véget ér a játék, és előről kezdhetjük.

2. Angry Birds

A legnépszerűbb játékok egyike ez a kis alkalmazás, mely több millió embert szórakoztatott idén, és ezek száma folyamatosan nő, mivel a készítők újabbnál újabb pályákat és madarakat vetnek be, amikkel az ellenséges disznókat tudjuk repülve lecsapni. Nagyon profi játék, órákat lehet vele szórakozni. A mérges madarak alapverzióján felül már letölthető a Halloween és a karácsonyi kiadás, sőt februárban a Valentin napi verzió is megjelenhet. Ezen felül az alapverzió egy új vendéggel is gazdagodott, de ezt majd egy külön cikkben bemutatom.

3. Fruit Ninja

Egy mobiljáték az egyszerűsége miatt is lehet élvezhető, ez pont így van ennél a gyümölcsszeletelő játéknál is. Ninja módra minél több feldobott gyümölcsöt "késelünk" le, annál több ponttal leszünk gazdagabbak, és egyre nehezebb feladatokkal is meg kell küzdenünk.

4. Talking Tom és Talking Santa

Egy mobilos játék általában a szórakoztatás témakörébe sorolható, ez az alkalmazás viszont nem igazán mondható annak. Ennek ellenére órákat el lehet vele hülyülni, tehát kijelenthető, hogy a beszédünket visszamondó figurák nem fognak minket unatkoztatni. A beszélő macska, valamint a szezonális mikulás is sok vidám percet szerezhet mindenkinek.

5. Raging Thunder 1. és 2.

Hogy az autós játékok kedvelői se unatkozzanak, íme egy kis méretű, de profin megszerkesztett játék, mely szinte minden mobil operációs rendszert márt meghódított. A Raging Thunder második részében új pályákon kell autós versenytársainkkal megküzdenünk, hogy elérjük a célt. Kiváló grafika és hang párosul a játékélményhez, tehát bátran tölthető.

Ezzel az öt játékkal kívánunk továbbra is Kellemes Karácsonyt, hamarosan újabbakkal is jelentkezünk.