QuickMemo funkció az LG Optimus L sorozatához

Az LG Electronics szoftverfrissítés keretében megjelentette a rég várt QuickMemo funkciót az Optimus L sorozat okostelefonjaihoz. A frissítés jelenleg még csak egyes régiókban érhető el, szeptember végére azonban már világszerte hozzáférhető lesz.

lg

Az LG QuickMemo funkciója segítségével a képernyőn megjelenített tetszőleges tartalom – például weboldalak, képek, fotók vagy videók is – azonnal rögzíthetők és menthetők. A felhasználók a mentett képernyőre ujjbeggyel írhatnak, rajzolhatnak vagy jegyzetelhetnek. A QuickMemo jegyzetek ezt követően SMS-ben, chaten vagy e-mailben is megoszthatók másokkal. A frissítés letöltése után a QuickMemo funkció a hangerőgombok megnyomásával vagy az értesítési sávról érhető el.

„A QuickMemo az LG által képviselt felhasználói élmény egyik meghatározó funkciója, célja a kommunikáció színvonalának emelése az ötletek személyre szabott megosztásával.” – nyilatkozta Paul Bae, az LG Electronics Mobile Communications Company marketingközpontjának alelnöke.
A QuickMemo megjelenését az LG Optimus L sorozatú okostelefonokon a „Lépj kapcsolatba a valósággal” („Connect to What’s Real”) témájú tévéreklám kíséri majd világszerte. A QuickMemo frissítést a készüléktulajdonosok letölthetik az LG Mobile weboldaláról, vagy a helyi szervizközpontokban is kérhetik a telepítését.

Az LG Optimus L okostelefon termékcsaládba az LG Optimus L7, L5 és L3 okostelefonok tartoznak, amelyek időtálló stílust kínálnak teljes funkció- és szolgáltatásválasztékkal, fekete vagy fehér készülékházban.