A Sony Ericsson a Facebookon mutatta be két új készülékét

A Sony Ericsson a Facebookon mutatta be két új készülékét

• A Sony Ericsson Mix Walkman™ kiváló zenei élményt nyújt, miközben az új a Zappin™ funkcióval a zeneszámok keresése válik szórakoztatóvá

• A friends alkalmazással kiegészített Sony Ericsson txt pro készüléket üzenetküldésre és a közösségi oldalak használatára tervezték

• Nemzetközi Facebook versenyen, több ezer jelentkező közül választottak ki a négy legkreatívabb videót készítő felhasználót, akikből a legnépszerűbb elsőként tesztelheti az új készülékeket

2011. június 9. London, Egyesült Királyság – A Sony Ericsson ma szélesebb körben is bemutatta két új telefonkészülékét, miután a Facebookon világméretű tesztelőkereső versenyt rendezett, amelyben a cég több mint 4,8 millió rajongója vehetett részt.

A Sony Ericsson Mix Walkman™ készülék kiváló zenei szórakozást nyújt, míg a Sony Ericsson txt pro kicsúsztatható, teljes qwerty billentyűzetet, és friends elnevezésű alkalmazást kapott a közösségi oldalak használatához.

A két teljes érintőképernyős készülék az Xperia™ mini termékcsaládéhoz hasonló négysarkos kezelőfelülettel érkezik. Az új telefonok rengeteg olyan alapfunkcióval is rendelkeznek mint a videó rögzítésére is alkalmas kamera, valamint a csevegéshez és böngészéshez egyaránt elengedhetetlen Wi-Fi™.

„Az új készülékek bejelentése során hatalmas Facebook rajongói bázisunkra építettünk, hogy termékeinkhez és a márkához is közelebb hozzuk az elkötelezett felhasználókat. Igazán örömünkre szolgál, készülékeink kifejezetten népszerűek zenei és közösségi funkcióik miatt. Bízunk benne, hogy a bejelentett készülékek nagyszerűen kiegészítik majd szórakoztató telefonjaink széles skáláját“ – nyilatkozta Quentin Cordier, a Sony Ericsson globális termékmarketing-igazgatója.

A Sony Ericsson Mix Walkman™ a zenehallgatás újfajta élményét kínálja. A Zappin™ gomb használatával még egyszerűbben és szórakoztatóbban kereshetjük meg a kedvenc számunkat a telefonon. A következő dal refrénjének meghallgatásához egyszerűen csak nyomjuk meg a Zappin™ gombot, és eldönthetjük, vajon tényleg meg akarjuk-e hallgatni az adott zeneszámot.

A karaoke funkcióval pedig bármely szám éneksávját azonnal lehalkíthatjuk, így ráénekelhetünk kedvenc slágerünkre. A készülék megjelenését a gyári csomagban található, különböző cserélhető színes kerettel tehetjük egyedivé.
A Sony Ericsson txt pro készüléket 3 hüvelykes érintőképernyővel, 3,2 megapixeles kamerával és kicsúsztatható, teljes qwerty billentyűzettel szerelték fel.

Integrált barátkövető szoftverével – friends – a felhasználók megjelölhetik öt legjobb barátjukat, akiknek Facebook™- és Twitter™ bejegyzéseit egy pillantással áttekinthetik.

A Sony Ericsson Mix Walkman™ és a Sony Ericsson txt pro 2011 harmadik negyedévétől lesz elérhető a kijelölt piacokon.

Több, mint 160 gyári fotó a két készülékről itt és itt.