Sorra másolják a gyártók az iPhone X kijelzőjét. Vajon jó ez nekünk?

Sorra koppintják a gyártók az iPhone X telefont, de vajon jó ez nekünk?

Már megjelenésekor nagy port kavart az Apple okostelefonja, mely a legtöbb negatív pontot az ára és a kijelzőbe belógó kamerasziget miatt kapta. Ez a "tervezési hiba" elég sok felhasználót zavar. Mert hiába a csúcstechnika, ha nem tudják megfelelően használni. Azonban ahogy már a tech világban megszokhattuk, ha az almás gyártó készít valamit, annak jópár tulajdonságát a legtöbb gyártó átemeli.

Vajon még mindig ennyire menő az iPhone hogy másolni kell? Vagy csupán biztonsági lépés?

Nehéz megállapítani, mindenesetre ha az Apple készít valami egyedit (ami egyre ritkább), az más gyártói fronton nem szokott beválni. Ez történt az elmúlt hetekben az Asus Zenfone 5, LG G7 és jópár kínai okostelefonnal is: lemásolták az iPhone X képernyőjét, a hozzá tervezett kameraszigettel együtt.

Sok emberben ez kellően kiverte a biztosítékot, hiszen minden gyártónak saját egyedi ökoszisztémája van, és ez túlságosan belerondít a gyártóktól megszokott megoldásokba. Sajnos itt még nem szűnik a probléma, hiszen idén még több ilyen készülék érkezik (Huawei P20, P20 Pro, P20 Lite) amik kameraszigetes képernyőt kapnak.

Eddig csupán egyetlen gyártó volt képes felismerni és innoválni ezt a bénázást, amit a ebben a cikkben mutatunk be.

Azaz..... van megoldás előlapi kamera beiktatására teljes lefedettségű képernyő mellett is.