Sygic offline GPS navigáció szinte ingyen, Karácsonyra

Ingyen Sygic GPS navigáció

A Sygic navigációs alkalmazását nem kell bemutatni senkinek, hiszen már régóta ismerjük a világ legtöbbször letöltött és kipróbált offline GPS programját. Az elmúlt évek alatt temérdek újítással és térképfrissítéssel rukkolt elő a cég, mellyel még egyszerűbb és még gyorsabb lett városi és országúti a közlekedés. A teljes világtérképet és a kiváló Android + iOS alkalmazást kínáló Sygic szinte minden okoskészüléken tökéletesen működik, a legutóbbi design frissítés pedig még szebbé varázsolta a programot.

Sygic navigáció szinte ingyen

Ez még nem minden, mert a Sygic most egy iszonyat jó kedvezményesőt rakott ki a weblapjára, mellyel 60%-al olcsóbban vásárolható meg a teljes világ térkép, de Európára is nagyon jó kedvezményt lőttek be a marketingesek.

Sőt, hogy még jobban növeljük a vásárlási kedvet, az első 5 hozzászólónak ajándékba adunk egy 25%-os kuponkódot, melyet a vásárlás során lehet beváltani a további kedvezményért. (Több kedvezmény nem vonható össze, csak akkor, ha más nem akciós csomaggal kombináljuk).

Aki régóta gondolkozott a navigációs program megvásárlásán, én nem szeretne váratlan meglepetésekkel találkozni a feltört verziókon, annak kifejezetten ajánljuk a vételt.

Link a vásárláshoz