Szignózás, szignózás teljes kikerülése Symbian mobiltelefonokon

Frissítés: 2011.10.03

- Új módszer a szignózásban

Mi az a szignózás, miért kell szignózni?

Ha egy program telepítésekor Tanusítványhibát, vagy lejárt tanúsítvány, illetve frissítési hibát észlelsz, ekkor szignózni kell a programokat, vagy a szignózás hacket el kell végezni.
A legális szignózáshoz 2 fájl szükséges: egy *.cer és egy *.key fájl, amit bele kell építeni az adott programba, majd utána már telepíteni lehet a telefonra. Ha nem akarsz egyesével bajlódni a programokkal, használd a HelloOX programot, amely kijátssza a telefon biztonsági modulját, így szabaddá válik a telefon rendszere, ezáltal bármely alkalmazás telepíthetővé válik. A HelloOX-et is szignózni kell, viszont csak egy alkalommal, ezután már bármely telepítés működni fog!

HelloOX telepítés és indítása:

A lent található csatolmányból töltsd le a HelloOX programot. A HelloOX népszerűsége abban rejlik, hogy elég a mobiltelefonra feltelepíteni, majd elindítani, majd miután lefutott a program, tetszés szerint korlátlanul lehet a programokat telepíteni és használni.

Ha legálisan szeretnéd a programokat szignózni

A lent található csatolmányok menüpont alatt találsz egy Word formátumú segédletet a könnyű és egyszerű szignózáshoz. Ennek folyamatában nem kell mást tenned, csak fellépni a megadott weboldalra, be kell regisztrálni, meg kell adni a telefon IMEI számát és típusát. Ezután kb.: 1-2 nap elteltével nézz vissza az oldalra, és ott lesz részedre feltöltve a 2 darab cer-key fájl, amit - szintén a csatolmányban látható SignSIS programmal azonnal tudsz majd használni. E programban a 2 kapott cer-key fájlt és az adott programot betöltve szignózásra kerül sor, a kapott végeredményt már egyből tudod telepíteni a telefonra!


Letöltések:

A lentebb található csatolmányban megtalálsz mindent, amire a szignózáshoz szükség van, mint például a leírást és szignózó programokat.

Frissítés: 2010.07.21

Ezen az oldalon letöltheted telefontípusra és szoftverszámra a jelenlegi legfrissebb HelloOX programot, valamint megtekintheted hogy hackelhető a készüléked a hozzá tartozó firmware-rel.

A csatolmányok közé pedig feltöltöttem a legújabb 1.05-ös HelloOX-et új installserverrel együtt.