A T-Mobile Go! Net vagy Telenor Klikk?

A T-Mobile április 1-jétől, a Telenor pedig április 5-től vezette mobilinternetes akcióját, melyek egyértelműen a kis pénztárcájú mobilosokat célozzák meg.

A T-Mobile Go! Net díjcsomagok már 30MB-os forgalom vásárlásával indíthatók, a Telenor pedig a 100 megás csomagjával kedveskedik az internetezni vágyóknak.

A T-Mobile csomagjai részletesen:

A T-Mobile természetesen kedvezményt is ad az új csomagokhoz: aki új előfizető annak most a 30 megás kezdőcsomag 0Ft, a 100 megás csomag 400Ft, a legnagyobb, azaz 500 megás forgalom 1400Ft-ba kerül. Meglevő előfizetőknek a második oszlop tartalmazza a díjakat.

A Telenor ennél jóval kedvezőbb ajánlatot mutatott fel, mely most az akciós Klikk csomag keretében érhető el:

100MB-nyi adatmennyiségért most 990Ft-ért hozzájuthatunk, viszont a díjat 3 hónapig elengedik.

A Telenor további ajánlatai a képre kattintással megtekinthetők:

Az ajánlatok közül a T-Mobile Go! Net esetében mindhárom csomag 0Ft-os túlforgalmazási díjjal kerül forgalomba, a Telenor esetében az 50 megás csomagot leszámítva szintúgy korlátlanul vehetők igénybe. A csomagokban foglalt adatmennyiségek felhasználása után a sebesség 32/32kbps-ra csökken.

Melyik a legjobb választás?

Nyilván a Telenor Klikk részesül előnyben, hiszen a 100 megás csomaguk most 3 hónapon át díjmentesen használható, de természetesen a másik fél ajánlata sem megvetendő, mert a 0Ft-os túlforgalmazási díj mellett kedvező árakkal találkozhatunk ott is.