Új év, új app: frissítettük Androidos alkalmazásunkat

Új év, új app: frissítettük Androidos alkalmazásunkat

Upfone mobilapp

Hosszú szünet után frissítettük Androidos alkalmazásunkat, mely a 2.0-ás verziószámot viseli, és sok újdonságot is hozott. Természetesen még mindig ingyenes, sajnos a reklámot benne kellett hagynunk, mivel elég sok segítséget kaptunk külső fejlesztőtől is. A visszajelzéseitek alapján immáron belekerült a hozzászólás lehetősége is, valamint a Youtube videók is egy kattintásra lejátszhatók az adott cikkben. További újdonság, hogy már nem csak az oldal RSS hírfolyama van jelen a programban, hanem a Facebook oldalunk bejegyzései is megjelennek. Így az élő közvetítések is azonnal láthatók, továbbá az oldalon nem látható írásokat is megtekinthetitek. Ezen mellett webáruházunk FB csatornája is helyett kapott az appban, mellette pedig a shop is megtekinthető (in-app browser), így akár a programból is vásárolhatsz.

Az app felülete fehér és fekete alapon használható, LED-el ellátott készülékeken fényjelzést is ad új esemény érkezésekor. Ez utóbbi természetesen kikapcsolható, ahogy az időszakos szinkronizálás is. A tesztek során kiemelten figyeltük az akkumulátor használatot, mely bekapcsolt értesítések mellett is kíméletes a teleppel.

A program jellemzői:

- a webes megjelenés kicsinyített mása
- friss hírek a weboldallal megegyezően (RSS)
- mobil és asztali nézet lehetőség
- cikkek mentése későbbi olvasáshoz
- kedvencek megjelölése
- hírek letöltése későbbi olvasáshoz
- részletes testreszabási lehetőségek (szín, design, betűméret)
- rács és listanézet
- testreszabható értesítési felület és fényjelzés
- főképernyőre helyezhető widget
- Youtube videók megjelenítése
- hozzászólások írása

Újdonságok:

- Youtube videók lejátszása, hozzászólások írása, új design, elhúzható oldalmenü, Facebook és webáruház. Frissített és méretezhető widget választható hírforrással.

Letöltés