Upfone Certified - Csak az Upfone-on keresztül!

Ahogy látható, megújult az Upfone! Köszöntünk mindenkit az új felületen, ami még fog tartogatni elég sok meglepetést, de már teljes gőzzel üzemel. A hamarosan (2009. március) 6. évét betöltő oldalunk sok módosításon ment keresztül, és ez ezúttal sem történt másképp. Még szebbé varázsoltuk magunkat, de az igazi értékek megmaradtak. Kattints tovább!

Ez alkalomból létrehoztunk egy olyan eljárást, ami mától megváltoztatja a mobilozás alapjait, legalábbis nálunk, de lehet hogy éppen máshol is.

Az új eljárás nem más, mint az Upfone Mobile Certified metódus, ami egy olyan vizsgálatot rejt magában, ami osztályozza a világ bármely megjelenő mobiltelefonos alkalmazását, játékát vagy éppen témáját és egyéb programjait, valamint szolgáltatásait. Ha ezentúl a fentebb is látható Upfone Mobile Certified logót látod a megjelenő alkalmazás vagy szolgáltatás mellett, akkor biztos lehetsz abban, hogy kiváló minőségű programot vagy szolgáltatást kapsz a telefonodra, így azt különösen ajánlott telepíteni és használni.

Az Upfone Mobile Certified logó szigorú követeléseket rejt magában, így csak a program kapja meg a pecsétet, amelyik ezeken keresztül megy.

A pecsétet teljesen ingyenes bárki szabadon használhatja, viszont a következő megkötésekeket szigorúan be kell majd tartani:

- támogassa a fejlesztő által felsorolt telefonokat

- támogassa a 240 x 320-as képernyőméretet!

- csak final verzió lehet (nem beta és alpha valamint egyéb fejlesztési verziók)

- a program nem befolyásolhatja a telefon és/vagy más programok normális működését

- nem fogyaszthatja a telefon akkumulátorát a kellő megadott készenléti időnél nagyobb mértékben

- megfelelő hangerővel és fényerővel szolgálja a felhasználói élményt

- nem tartalmazhat reklámot és beépített kémprogramot

- a telefon memóriájából nem vehet el a harmadánál több memóriát

- megfelelően szignózható és karbantartható legyen

- sebességében nem lehet lassabb a telefon működésénél

A lista folyamtosan frissül!