Utorch hanggal vezérelhető okos mennyezeti led lámpa teszt

Utorch hanggal vezérelhető okos mennyezeti led lámpa teszt

Túl vagyunk egy teljes lakásfelújításon, minden létező berendezést cseréltünk, hiszen többévente mi sem jobb egy teljes megújulásnál. De egy valamit kifelejtettünk: az pedig a mennyezeti lámpa volt. Erre gyorsan kellett valami jó megoldást találni, mert egy új szobát teljesen el tud rondítani egy belógó körtés világítás. Azonnal leültem a laptop elé, és nekiálltam keresni egy kedvező árú, ám tartós és minőségi LED lámpát. Nem sokkal rá meg is találtam a kiválasztottat, ami az Utorch új mennyezeti lámpája lett. És ha már egyszer ilyet veszek, akkor legyen kicsit okos is, ezért a Wi-Fi képesség miatt is rá esett a választás.

Két hét alatt meg is érkezett a termék. A csomagolás nagyon precíz és vastag volt, semmiféle sérülés nem volt rajta. Erre a gyártó is ügyel, hiszen érzékeny és könnyen sérülő termékekről van szó. A kicsomagolás után egyből előkaptam a létrát, és kb.: 10 percen belül már fent is volt a világítás a mennyezeten. Nagyon könnyű felhelyezni, nem kell hozzá semmiféle szakértelem (a bekötésre azért illik figyelni).

A bekapcsolás egyszerű: a fali kapcsolót használva egyszerűen adhatunk energiát a lámpának (ahogy eddig is), viszont lekapcsolni nem szükséges, hiszen a továbbiakban okostelefonnal bármikor indítható. A mérete nagyon kompakt (30cm vagy 40cm átmérőjű változatban kapható), a fényereje pedig hatalmas. 24W-os lámpáról szó, mely átszámítva egy kb.: 130W-os izzós világításnak felel meg, így egy nagyobb 15 négyzetméteres szobában is ideális.

Utorch LED hangvezérelhető mennyezeti lámpa teszt, sárga fehér fénnyel

A belül található kis ledek speciális védelmet (bevonatot) kaptak a hosszú élettartam érdekében

A fényereje állítható, és a színhőmérséklet is. A melegebb sárgától egészen a kékes fehér tartományig minden árnyalatot megmutat. Így esti olvasásához és éjszakai világításnak is tökéletes. Ennyi pénzért itthon csak egyszínű leddel szerelt lámpákat lehet csak kapni kisebb teljesítménnyel.

Utorch LED hangvezérelhető mennyezeti lámpa teszt, sárga fehér fénnyel

Az Utorch lámpában továbbá van Wi-Fi is, melyet az alábbi alkalmazással lehet csatolni az otthoni hálózathoz. De a lámpa kézikönyvében is megtalálható az app QR kódja (ha esetleg közben változna, akkor onnan is letölthető). A csatlakozás gyors és egyszerű, semmiféle problémát nem tapasztaltam a telepítés során. A lámpa további extrája, hogy hanggal is vezérelhető, vagyis párosítható a legtöbb ismert otthoni asszisztens készülékkel, ami a továbbiakban a hangunkkal tudja kapcsolni az adott funkciót (Amazon Alexa, Google Home támogatás).

Utorch LED világítás Smart Life app Utorch LED világítás Smart Life app

Utorch LED világítás Smart Life app Utorch LED világítás Smart Life app

Az appban helyiség szerint is elhelyezhetjük a lámpát, és még időzíteni is lehet

A világítás további érdekessége az, hogy akár egész nap is üzemeltethető. Nem búg és szagtalan, a beépített LED védelem pedig sok éven keresztül támogatja a folyamatos működést. A telefonos alkalmazás segítségével egészen alacsonyra is levehető a fényerő, így éjjel alvás közben igazi hangulatfényt kapunk, mely kisgyermekek esetében kifejezetten hasznos.

A lámpát a korai sötétedésnek köszönhetően elég sokat használom már hónapok óta. Nagyon megkedveltem, hiszen kedvező áron kiemelkedő tudást és teljesítményt kaptam.

A lámpa tulajdonságai:

Tanúsítványok: CE,FCC,RoHs
Szín hőmérséklet intervallum: 3000 - 6500K
Vezérlés: okostelefon, távirányító, fali kapcsoló
Anyaghasználat: PVC, alumínium
Teljesítmény: 24W
Ajánlott szoba méret: 10-15㎡
Igényelt feszültség: 220V

Ha tetszik a lámpa akkor ezen a linken egyszerűen megvásárolhatod.

Black Friday akcióban most csupán 9.600 Ft (33 dollár). Két színben kapható és most az akció keretén belül dedikált távirányítót is vásárolhatsz hozzá.