Utorch Touch Light: csodalámpa Kínából

Utorch Touch Light: csodalámpa Kínából

A Gearbest shoptól kaptuk tesztre az Utorch gyár egyik hordozható led világítását, mely tudásával és árával mindenkit levesz a lábáról. Először azt gondoltam hogy egy aprócska kis csomag formájában kapom meg a legújabb tesztalanyomat, ám a kézhezvételkor meglepődtem milyen termetes készülékről van szó.

Mérete: 10.70 cm x 10.70 cm x 11.20 cm (Sz x H x M)

Az Utorch terméke egy hordozható led hangulat (relax) fényforrás, melyet bárhol elhelyezhetünk a lakásban, de akár a munkahelyen is hasznát vehetjük. Működtetéséhez nem kell tápegység, hiszen beépített akkumulátora több órára ellátja energiával, így oda tehetjük ahová csak szeretnénk. Minél több van belőle, annál hangulatosabb lesz a környezetünk is. Ugyan nagyobb mérete miatt egy kisebb szobában bőven elegendő egy darab, de aki szereti a színek sokaságát, annak ajánlott még párat beszerezni.

Utorch LED Fantasy világítás

Mit nyújt az Utorch fantázia világítás?

  • beépített LED fényforrásokat tartalmaz (7 különböző szín)
  • többféle animáció, színváltási lehetőség
  • beépített érintőgomb (be-kikapcsoláshoz, módváltáshoz)
  • beépített 1200mAh akkumulátor (akár 10 óra működés)
  • microUSB port töltéshez (bármivel tölthető, töltés közben is működik)
  • 400 lumenes fényerősség
  • rázással is vezérelhető
  • könnyű és hordozható

Utorch LED világítás rázással működtethető

Rázhatjuk kedvünkre, ilyenkor mindig más fényjátékkal lep meg minket

Én személy szerint imádom az ilyen led forrásokat, a lakásban több Xiaomi, Utorch, Playbulb eszköz megtalálható. Élmény őket nézni, és valóban hangulatot teremtenek. Az Utorch fényereje kellően erős, egy 10nm-es szobában még sötétben is látok vele. A mozgásérzékelő funkciót hiányoltam, viszont a lámpa tetején található rejtett érintőgombbal mindent tudok vezérelni.

1. Rövid érintésre módot vált: ez lehet egyszínű világítás, változó színű világítás, gyors villogás illetve horizontális és vertikális színvariációk
2. Hosszú nyomásra a fényerő változtatható, illetve ki-bekapcsolható a készülék.

A lámpa minden része műanyag, a búra is az. Ennek ellenére kellően átereszti a beépített ledek erejét, és ezáltal a tömege is pehelykönnyű. Az alján találunk fizikai gombot is, mellyel ki-be kapcsolható a készülék. A talpán egy gumigyűrű is helyet kapott, így masszívan rögzül bármilyen felületen.

A lámpához egy USB kábelt kapunk, melynek segítségével bármilyen töltőhöz csatlakoztathatjuk. Ötletes megoldás ha a TV mellé tesszük, hiszen annak USB portjából folyamatosan táplálhatjuk. A töltési idő amúgy 2-3 óra, az üzemidő 2-10 óra között mozog, függően a fényerőtől és a színek mennyiségétől. Én sötétedés környékén (este 6 óra) szoktam bekapcsolni, és nagyjából éjfélig működtetem is: így elég kétnaponta töltőre tenni, tehát a gyárilag megadott 10 órát valóban viszi a lámpa akkumulátora.

Utorch LED Fantasy világítás

A töltés kijelzése ötletes: narancs és zöld színnel jelzi az akku töltési szintjét, miközben négy lépcsőben (lentről felfelé) animálja a folyamatot. Természetesen közben a lámpa bekapcsolható, de a töltési idő így hosszabb lehet.

Az Utorch legújabb ledes kis lámpája garantáltan meghódít mindenkit. Erős, szabályozható fényereje, beépített akkumulátora és változtatható színvilága kellemes, családias hangulatot biztosít minden lakásba vagy akár a munkahelyre is. Az ára pedig több mint kedvező.

A lámpa ezen a linken megvásárolható.

Ár: 10.99 dollár (~2900 Ft)
Kuponkóddal (11.11 akció) még olcsóbb (SKGB181125 - 8.99 dollár ~ 1900 Ft)