Médiaajánlat

Médiaajánlat

Az Upfone.hu az egyik legváltozatosabb mobilkommunikációval, mobileszközökkel (Android, iOS, Symbian és egyéb) kapcsolatos weboldal a magyar piacon. Az oldal célja, hogy áttekinthetően mutassa be a legújabb mobiltelefonokat, mobilalkalmazásokat és trendeket.
2015. nyaráig az oldal körül egy stabil, 33.000 fős (regisztrált) felhasználói közösség alakult ki, mely folyamatosan növekszik.
Hirdetési rendszerünkben egyszerre maximum kettő, általunk szabványosított reklámfelületen vásárolható megjelenési jog heti rendszerben.

A felületek az oldalsávban, feljécben, láblécben, valamint a tartalom részben találhatók.

A hirdetések elkészítését és méretre igazítását vállaljuk. A hirdetés megjelenhet flash/banner vagy adsense/etarget/text formában.

Látogatottság:

Az Upfone.hu Google Analytics adatait email címére kérheti.

Az oldalsávban található flash/banner adsense/etarget/text megjelenési árak a következőek (heti vagy havi ciklusban vásárolhatóak):

Oldalsáv: 14.000 Ft
Fejléc: 19.000 Ft
Lábléc: 10.000 Ft
Tartalom: 15.000 Ft

1. Reklám bejegyzés / cikk

Oldalunkon vásárolható heti rendszerben ún. szponzorált bejegyzés / poszt. Amennyiben egyszerre több hetet is megvásárol, úgy értelemszerűen a szponzor posztok száma is automatikusan növekszik. A posztban utalás lesz a reklám jellegére.
Díja: 30.000 Ft / hét

2. Szponzorált rovat

Termékének/cégének saját rovatot hozzunk létre oldalunkon. A megjelenés diszkrétebb mint egy flash/banner hirdetés. A rovatban heti maximum 2 bejegyzést jelentetünk meg, átkattintható tartalommal.
Díja: 30.000 Ft / hét

3. Szponzorált játék

Az upfone.hu olvasótáborának / közösségének kiírt mobilokkal kapcsolatos játék. A játék ideje alatt 3 cikk jelenik meg: játék kiírás, emlékeztető, eredményhirdetés. Mindhárom cikkben átlinkelés a cége oldalára, illetve a játék az önök cégével is lehet kapcsolatos.
Díja: 15.000 Ft / alkalom + felajánlott nyeremény

További információkért keressen minket az info@upfone.hu címen! A feltüntetett összegek AM árak. A számlázás is ebben a formátumban kerül kiállításra.